Qui som

EPIC és l’associació empresarial d’Escoles Privades Independents de Catalunya. És una entitat sense ànim de lucre, que es va fundar al juny de 1998 per la inquietud d’un grup de professionals de l’ensenyament privat, representants d’institucions educatives de reconegut prestigi i llarga tradició educativa a Catalunya.

La inquietud d’un grup de professionals de l’ensenyament privat, representants d’institucions educatives de reconegut prestigi i llarga tradició educativa a Catalunya, va motivar la seva fundació al juny de 1998.

Als seus centres, es formen més de 35.000 alumnes de les etapes:
Educació Infantil, Educació Primària, Secundària, E.S.O., Batxillerat i Cicles Formatius, guiats per més de 5.500 professionals, entre personal docent i de serveis.

En la taula de negociació del Conveni Col·lectiu d’Ensenyament privat no concertada de Catalunya.

Davant el Departament d’Ensenyament de la Generalitat3

El funcionament de l’Associació es basa en els seus Estatuts, aprovats en Assemblea General dels seus associats i que estan inscrits en la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya. L’òrgan de govern de l’Associació és la Junta Directiva. L’elecció i composició dels seus membres, així com el funcionament es regeix per l’estipulat en els Estatuts.

Contacta amb nosaltres

T. 93 412 76 14
C/ Mallorca 318, 2n-2ª 08037 – Barcelona


    Desplaça cap amunt